Cinema City отваря на 3 юли 2020 година

 

Кинокомплексите на Cinema City България ще заработят отново на 3 юли и ще можем както преди да ‚изживяваме‘ филмите на голям екран и да се наслаждаваме на отлично кино преживяване

 

Обектите на Cinema City ще отворят за своите зрители на 3 юли, при спазване на съответните мерки и следвайки инструкциите на Министерство на здравеопазването.

 

Непосредствено преди отварянето на киносалоните на компанията в Европа и Съединените щати, главният изпълнителен директор на Cineworld * Муки Грейдингер споделя: „Развълнувани сме от това завръщане, и обнадеждени от последните проучвания, които показват, че киното е липсвало на много хора и те нямат търпение да се върнат в киносалоните. Със силен репертоар от заглавия, потвърдени за следващите седмици, сред които Тенет, Мулан, Нито Звук II, Жената чудо 1984, Черната вдовица, Бонд, За душата, Топ Гън: Маверик и много други, на нашия екип остава само да продължи да бъде отдаден на мисията Cineworld кината да са „най-доброто място за гледане на филм“.

 

--

* Cinema City България е част от Cineworld PLC Group - една от водещите киновериги в Европа. С придобиването на Regal Entertainment Group, Cineworld се превърна във втората по големина кино верига в света (по брой екрани). Понастоящем Cineworld оперира във Великобритания, Ирландия, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, България, Румъния, Израел и САЩ.  Групата управлява 790 кина с 9 518 екрана.

 

19 юни 2020 г.