РОЖДЕН ДЕН НА КИНО

КИНОТО ОБИЧА ДЕЦАТА И ДЕЦАТА ОБИЧАТ КИНОТО!

Няма нищо по-хубаво от рожден ден, прекаран с приятелите от детската градина и училището сред звездите от големия екран. Подарете на Вашето дете незабравим рожден ден на кино!

ТОРТА И ПРАЗНИЧЕН КЪТ

ТОРТА И ПРАЗНИЧЕН КЪТ

БИЛЕТ ЗА ЛЮБИМ ДЕТСКИ ФИЛМ

БИЛЕТ ЗА ЛЮБИМ ДЕТСКИ ФИЛМ

ТЕМАТИЧНА ЕЛЕКТРОННА ПОКАНА

ТЕМАТИЧНА ЕЛЕКТРОННА ПОКАНА

СПЕЦИАЛНО ДЕТСКО МЕНЮ

СПЕЦИАЛНО ДЕТСКО МЕНЮ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ РОЖДЕН ДЕН В КИНО?

  • Синема Сити ще предостави безплатни електронни покани за Вашите гости.

 

  • Служител на киното ще подготви специален празничен кът и ще се погрижи за отличната атмосфера на партито.

 

  • Можете да поръчате торта, а менюто за рожден ден е включено в цената на билета (малки пуканки и сокче 0,2l).

 

  • Най-върховният момент на партито е филмовата прожекция на филмче с любими детски герои.

 

КОЛКО ГОСТИ?

Минималният брой гости е 8 деца, а максималният брой е 16 деца.

 

КАК ДА РЕЗЕРВИРАМ?

За резервация във всичките локации на Cinema City, моля свържете се с нас, от понеделник до петък, между 9:00 и 18:00 часа на: [email protected] или на  +359 892 291 990.

Резервации се приемат до три дни преди желаната дата.

 

ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ НА УСЛУГАТА ВИЖТЕ ТУК

ЗАБЕЛЕЖКА: МОЛЯ ДА НИ  ПРЕДОСТАВИТЕ МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО ДАННИ, ТОЕСТ САМО ТЕЗИ, КОИТО СА НЕОБХОДИМИ ЗА ВРЪЗКА С НАС ИЛИ ЗА ИДЕНТИФИЦИРАНЕ. НЕ ПРЕДОСТАВЯЙТЕ ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО БЕЗ ДА СЕ ОГРАНИЧАВА ДО: ДАТА НА РАЖДАНЕ, ДАННИ ЗА РАЗПЛАЩАТЕЛНАТА ВИ КАРТА, ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЗДРАВНО ИЛИ СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ.
В СЛУЧАЙ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС И НИ ПРЕДОСТАВИТЕ СВОИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, ВИ УВЕДОМЯВАМЕ, ЧЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ ЩЕ БЪДАТ ОБРАБОТЕНИ ОТ СИНЕМА СИТИ, В КАЧЕСТВОТО МУ НА АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ, В СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ. ЕДНОВРЕМЕННО С ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ, ВИЕ ДАВАТЕ СЪГЛАСИЕТО СИ ДАННИТЕ, ПОСОЧЕНИ ОТ ВАС ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ОТ СИНЕМА СИТИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ПОРЪЧАНИТЕ УСЛУГИ ИЛИ ПРОДУКТИ И/ИЛИ ЗА КОМУНИКАЦИЯ С ВАС В СЛУЧАЙ НА НЕОБХОДИМОСТ.
ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ Е ДОБРОВОЛНО. КОГАТО ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА ДАДЕНА УСЛУГА ИЛИ ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА САЙТА СЕ ИЗИСКВА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ, СИНЕМА СИТИ ЯСНО ОБОЗНАЧАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ИЛИ ОПЦИОННИЯ ХАРАКТЕР НА СЪБИРАНИТЕ ДАННИ.