В съответствие със Заповед на Министъра на здравеопазването от 25/11/2020, и удължената извънредна епидемична обстановка, кинокомплексите от веригата на Синема Сити временно преустановявят работата си, считано от събота, 28/11/2020.

По-долу ще откриете отговорите на някои основни въпроси. Ако това, което ви интересува не е сред тях, може да се свържете с нас на: [email protected]

 

 

Кога ще бъдат отворени киносалоните на Cinema City?

Според настоящата заповед, датата за възобновяване работата на киносалоните е 21.12.2020. Ангажираме се да следим ситуацията отблизо и да ви информираме своевременно на база разпоредбите на съответните държавни органи и решенията на дистрибуторите на филмови заглавия.

 

 

Как ще уведомите клиентите си за отварянето на киносалоните?

За новини и развитие на ситуацията, следете нашия уебсайт www.cinemacity.bg и каналите ни в социалните мрежи – Facebook и Instagram.
 


Какво да направя ако имам предварително закупени билети?

За информация относно връщане на закупени билети, моля пишете в нашата контактна форма на адрес : www.cinemacity.bg/contact-us/ или на [email protected]

 

 

Имам закупен ваучер, кога и как мога да го използвам?

Подаръчните ваучери за кино, ще могат да бъдат използвани след отварянето на киносалоните, като срокът им на валидност бъде удължен с периода, в който веригата не е работила (последното е в случай, че ваучерът не е изтекъл преди 28.11.2020).