ИЗБРАНО ЗА ДЕЦА

 

Лещникотрошачката и четирите кралства

Премиерна дата: 09/11/2018

Жанр:  Фентъзи, Приключенски, Семеен  / Дължина: 100 мин.  / Категория: B

Единственото, което Клара (Макензи Фой) иска, е ключ – единствен по рода си ключ, който ще отвори кутия, съдържаща безценен подарък от починалата ѝ майка. Златна нишка, подарена ѝ на годишното коледно парти на нейния кръстник Дроселмайер (Морган Фрийман), я отвежда до така желания ключ който бързо изчезва в странен и мистериозен паралелен свят. 

 

ГРИНЧ

Премиерна дата: 23/11/2018

Жанр:  Анимация, Комедия, Семеен  / Дължина: 90 мин.  / Категория: B

Гринч разказва за един зелен, циничен сърдитко, който решава да открадне Коледата, но желанието му е променено от щедрия празничен дух на малко момиченце. Забавна, затрогваща и поразително красива история за коледното настроение и несломимата сила на оптимизма.

 

СПАЙДЪР-МЕН: В СПАЙДИ-ВСЕЛЕНАТА

Премиерна дата: 14/12/2018

Жанр:  Екшън, Приключенски, Анимация / Дължина: 120 мин.  / Категория: N/A

Спайдър-мен в „Spider-Man: Into The Spider-Verse“ е Майлс Моралес, който се опита да се справи с трудната задача да бъде едновременно обикновен ученик и Спайдър-мен. Когато Уилсън „Кингпин“ Фиск използва супер-колайдер по случайност, от друго измерение във вселената на Майлс пристига още един Спайдър-мен на име Питър Паркър. Докато Питър учи Майлс да бъде по-добър герой, започват да пристигат още Спайдър-мени (кой от кой по-странен) от различни „спайдър-вселени“. Тези сблъскващи се измерения заплашват да разрушат Бруклин и Майлс и компанията трябва да открие начин да спре Кингпин и да върне всеки в неговата си собствена вселена….

 

МЕРИ ПОПИНЗ СЕ ЗАВРЪЩА

Премиерна дата: 21/12/2018

Жанр:  Семеен, Фентъзи, Мюзикъл / Дължина: 120 мин.  / Категория: N/A

Действието на филма се развива в Лондон през 30-те години на ХХ в. по време на Депресията, 24 години след оригинала. Майкъл Банкс работи в банката, където е работил и баща му, и все още живее на улица „Черешово дърво“ №17 с трите си деца, Анабел, Джорджи и Джон, и тяхната икономка Елън. Следвайки традицията на своята майка, Джейн Банкс се бори за правата на работниците и помага на семейството на Майкъл. Когато семейството преживява загуба на техен близък, Мери Попинз магически се появява отново в живота им и с помощта на Джак връща радостта и щастието в дома им.