РОЖДЕН ДЕН НА КИНО

КИНОТО ОБИЧА ДЕЦАТА И ДЕЦАТА ОБИЧАТ КИНОТО!

Няма нищо по-хубаво от рожден ден, прекаран с приятелите от детската градина и училището сред звездите от големия екран. Подарете на Вашето дете незабравим рожден ден на кино!

ПРАЗНИЧЕН КЪТ

БИЛЕТ ЗА ЛЮБИМ ДЕТСКИ ФИЛМ

ЕЛЕКТРОННА ПОКАНА

СПЕЦИАЛНО ДЕТСКО МЕНЮ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ РОЖДЕН ДЕН В КИНО?

  • Синема Сити ще предостави безплатни електронни покани за Вашите гости.

 

  • Служител на киното ще подготви специален празничен кът и ще се погрижи за обслужването на гостите.

 

  • Менюто за рожден ден е включено в цената на билета (малки пуканки и сокче 0,2l).

 

  • Най-върховният момент на партито е филмовата прожекция на филмче с любими детски герои.

 

КОЛКО ГОСТИ?

Минималният брой гости е 8 деца, а максималният брой е 16 деца.

 

КАК ДА РЕЗЕРВИРАМ?

За резервация във всичките локации на Cinema City, моля свържете се с нас, от понеделник до петък, между 9:00 и 18:00 часа на: [email protected] или на  +359 892 291 990.

Резервации се приемат до три дни преди желаната дата.

 

ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ НА УСЛУГАТА ВИЖТЕ ТУК

ЗАБЕЛЕЖКА: МОЛЯ ДА НИ  ПРЕДОСТАВИТЕ МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО ДАННИ, ТОЕСТ САМО ТЕЗИ, КОИТО СА НЕОБХОДИМИ ЗА ВРЪЗКА С НАС ИЛИ ЗА ИДЕНТИФИЦИРАНЕ. НЕ ПРЕДОСТАВЯЙТЕ ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО БЕЗ ДА СЕ ОГРАНИЧАВА ДО: ДАТА НА РАЖДАНЕ, ДАННИ ЗА РАЗПЛАЩАТЕЛНАТА ВИ КАРТА, ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЗДРАВНО ИЛИ СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ.
В СЛУЧАЙ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС И НИ ПРЕДОСТАВИТЕ СВОИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, ВИ УВЕДОМЯВАМЕ, ЧЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ ЩЕ БЪДАТ ОБРАБОТЕНИ ОТ СИНЕМА СИТИ, В КАЧЕСТВОТО МУ НА АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ, В СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ. ЕДНОВРЕМЕННО С ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ, ВИЕ ДАВАТЕ СЪГЛАСИЕТО СИ ДАННИТЕ, ПОСОЧЕНИ ОТ ВАС ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ОТ СИНЕМА СИТИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ПОРЪЧАНИТЕ УСЛУГИ ИЛИ ПРОДУКТИ И/ИЛИ ЗА КОМУНИКАЦИЯ С ВАС В СЛУЧАЙ НА НЕОБХОДИМОСТ.
ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ Е ДОБРОВОЛНО. КОГАТО ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА ДАДЕНА УСЛУГА ИЛИ ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА САЙТА СЕ ИЗИСКВА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ, СИНЕМА СИТИ ЯСНО ОБОЗНАЧАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ИЛИ ОПЦИОННИЯ ХАРАКТЕР НА СЪБИРАНИТЕ ДАННИ.

Предоставянето на личните данни е доброволно. Когато за ползването на дадена услуга или функционалност на Сайта се изисква предоставянето на лични данни, Синема Сити ясно обозначава задължителния или опционния характер на събираните данни.