УСЛОВИЯ „ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН“

СИНЕМА СИТИ ПРЕДОСТАВЯ НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ УСЛУГАТА  „ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН НА КИНО“, ПРИ СЛЕДНИТЕ УСЛОВИЯ:

 

Услугата  „Детски рожден ден на кино“ включва:

  1.  Специален празничен кът в лобито на киното, където децата да празнуват в рамките на 30-40 минути преди избраната от клиента прожекция, Служител, който ще се погрижи за обслужването на децата и настаняването им в залата, електронни покани за Вашите гости, както и сервиз за тортата – чинии, вилички и салфетки;

  2. Билет за кино, и специално детско меню, включващо малки солени пуканки и сокче 0,2l и пакет желирани бонбони;

  3. Възможност за внасяне на торта от клиента, като тя задължително трябва  да е придружена със сертификат за качество.

За услугата  „Детски рожден ден на кино“ клиентът следва да заплати: 

  1. Цена за организиране на „Детски рожден ден на кино“, която се заплаща предварително и служи за задатък. За избягване на съмнение, цената за организиране на „Детски рожден ден на кино“ е част от стойността на Услугата  „Детски рожден ден на кино“, покрива разходите за организиране и не подлежи на връщане, освен в изрично посочения по-долу случай;

  2. Цена на билет за кино, включително и специално детско меню, включващо малки солени пуканки и сокче 0,2l. и пакет желирани бонбони;

Цената за организиране на „Детски рожден ден на кино“, се заплаща предварително и служи за задатък. Нейният размер е определен във формата за използване на услугата „Детски рожден ден на кино“, подписвана от всеки клиент на място в киното. Във всеки кинокомплекс е наличен Ценоразпис на Услугата „Детски рожден ден на кино“.

Пакетните цени за рожден ден са фиксирани и не се влияят от промоции и намаления на други продукти и услуги, както и от промоционалните дни за конкретните формати – вторник промо ден за 3D прожекции и четвъртък промо ден за 2D прожекции. Услугата „Детски рожден ден на кино“ се предлага за прожекция от редовната програма на киното.

Минималният брой гости е 8 деца, а максималният брой е 16 деца, като за всяко дете се купува съответен билет.

В празничния кът, когато децата празнуват, е задължително присъствието на поне един родител или пълнолетен придружител. В случай, че децата са под 12 години, е задължително да присъства родител или пълнолетен придружител по време на прожекцията, който следва да си закупи съответен билет.

Внасяне на храни и напитки, закупени извън територията на киното, е забранено при използването на услугата „Детски рожден ден на кино“. Единствено изключение прави тортата за рожден ден, като при внасяне от клиента тортата трябва задължително да бъде със сертификат за качество. Използването на свещи от вида „фонтан“ в кинокомплекса е забранено.

Отказ от Услугата „Детски рожден ден на кино“: в срок до 3 дни преди заявената дата  (без да се брои деня на заявената дата) всеки клиент може да се откаже от услугата и да получи обратно платената цена за организиране, срещу предоставена касова бележка. 

  • При отказ от Услугата „Детски рожден ден на кино“, в срок  по-кратък от 3 дни преди заявената дата, цената за организиране се задържа. 

Промяна на датата или часа на Услугата  „Детски рожден ден на кино“ може да се направи еднократно, като се заявява най-късно в деня преди датата на празнуване в случай, че програмата на киното позволява такава промяна, както и че избраната от клиента нова дата или час, не съвпадат с друго планирано събитие.

Не се допуска внасянето на остри и опасни предмети и играчки, с които децата могат да  наранят себе си или околните.

Престоят в залата или в лобито на деца, които с поведението си нарушават Общите Правила за ползване на услугите, предоставяни от Синема Сити и спокойствието на останалите клиенти на киното се прекратява.