COVID 19 UPDATE

 

РАБОТИМ! ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА!

 

Съгласно заповед № РД-01-890/ 03.11.2021 г. на Министъра на здравеопазването, допълнена със заповед № РД-01-915/ 09.11.2021 г.

В КИНОКОМПЛЕКСИТЕ ОТ ВЕРИГАТА НА СИНЕМА СИТИ, ЩЕ СЕ ДОПУСКАТ САМО ЛИЦА, КОИТО ПРЕДОСТАВЯТ ВАЛИДЕН "ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ", т.е. един от следните документи:
1. Валиден документ за ваксинация, включително;
1.1. Валиден документ за незавършен ваксинационен курс с двудозова ваксина - за срок от 15-тия до 30-тия ден от датата на поставянето на първата ваксина;
2. Валиден документ за преболедуване.
Документът се счита за валиден от 15 - тия до 365 - тия ден от датата първия положителен резултат от PCR изследване или от бърз антигенен тест за Covid; 
3. Валиден документ за отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизане в обекта изследване по метода на полимеразно верижна реакция за Covid - 19 (PCR тест или валиден документ за отрицателен резултат от проведен до 48 часа преди влизане в обекта бърз антигенен тест.
4. Валидно удостоверение за наличие на антитела срещу SARS-CoV-2, доказано чрез лабораторен тест за количествено изследване със стойности повече от 150 BAU/ml, валидно до 90 дни от датата на теста.
Тези условия не се отнасят за лица до 18 годишна възраст.
Зрителите, които нямат или не представят един от документите (сертификатите) няма да имат възможност да влязат в обекта. Сумите за закупените билети ще бъдат възстановявани като се предоставят билетите, придружени с касов бон или електронни разписки – билети, съгласно Общите Правила за ползване на услугите, предоставяни от Синема Сити.
 

 

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

По-долу ще откриете отговорите на някои основни въпроси. Ако това, което ви интересува не е сред тях, може да се свържете с нас на: [email protected].

 

 

Трябва ли да съм с маска по време на прожекцията в залата?

При посещение в киното трябва да носите защитна маска.

 

 

 

Барът ще работи ли като отворите кината?

Да!  На бара във всички кинокомплекси ще може да закупите любимите си начос, пуканки и освежаващи напитки.

 

 

Имам закупен ваучер, чийто срок е изтекъл в периода, в който киносалоните бяха затворени?

Всички закупени и неизползвани подаръчни ваучери, чиито срок е изтекъл в периода, в който киносалоните ни бяха затворени, ще бъдат автоматично удължени до 31.12.2021 година. При допълнителни въпроси, моля пишете в контактната форма или на [email protected]

 

 

Как ще осигурите чистотата и безопасността за клиентите в своите обекти?

  • Служителите на кинокомплексите ще носят защитни маски
  • Регулярна дезинфекция на тоалетните 
  • Разполагане на дезинфектант на определени места в киното
  • 100% от персонала в обекта са ваксинирани или преболедували COVID-19 или разполагат с отрицателен резултат от проведено изследване, удостоверено с валидни документи за ваксинация, преболедуване или изследване
  • Следим и спазваме разпоредбите и инструкциите на Министерство на здравеопазването

 

ПРАВИЛА ЗА БЕЗОПАСНОСТ 

С цел грижа и опазване на вашето, и това на околните, здраве и в съответствие със здравните изисквани, припомняме ви правилата, които трябва да спазвате при посещение на нашите киносалони: 

 

Задължително носене на маска

Спазване на дистанция от поне 1.5 м

Използване на дезинфектант

Насърчаваме електронното разплащане

Всеки посетител на киното, трябва да отговаря на следните изисквания:

  • Да не кашля, да няма треска, затруднено дишане или загуба на вкус и обоняние
  • Нормална телесна температура, под 37 градуса
  • Да не е бил контактен с пациент с Коронавирус в последните две седмици