ГРУПОВИ РЕЗЕРВАЦИИ

БИЛЕТИ ЗА ГРУПИ

Груповите билети са предназначени за организирани групи ученици и тийнейджъри. Груповата оферта обхваща широк спектър от филми, които могат да се впишат в учебната програма на училището. Групата може да избира както нови филми от текущия ни репертоар, така и да отправи запитване  за филми, които вече не се прожектират в киното.

Групови резервации могат да се правят по телефон или имейл. Резервациите са валидни само след писмено потвърждение. Местата се пазят до 30 минути преди началото на прожекцията. Груповата резервация не дава предимство на притежателя й на касите. Най-добре е да закупите билетите си предварително.

ГРУПОВАТА РЕЗЕРВАЦИЯ ПРИ НАС ВКЛЮЧВА:

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ НА БИЛЕТИ ЗА ГРУПИ

БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ ЗА УЧИТЕЛ ЗА ВСЕКИ 10 УЧЕНИКА

ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ДОБАВИ СУТРЕШНА ПРОЖЕКЦИЯ

ЛЮБЕЗНО И КОМПЕТЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ПОСЕЩЕНИЕТО

КОНТАКТИ ЗА ГРУПОВИ РЕЗЕРВАЦИИ:

Cinema City София - Mall Of Sofia

София, бул. Алкесандър Стамболийски 101 

(02) 929 29 29

 Пишете ни имейл:

 

 

Cinema City София - Paradise Center

София, бул. Черни Връх 100 

(02) 903 74 74

Пишете ни имейл:

 

 

Cinema City Пловдив

Пловдив, ул. Перущица 8

(032) 27 30 00

Пишете ни имейл:

 

 

Cinema City - Бургас

Бургас, бул. Янко Комитов 6

(056) 90 17 20

Пишете ни имейл:

Cinema City Русе

Русе, бул. Липник 121Д

(082) 298 400

Пишете ни имейл:

Cinema City Стара Загора

Стара Загора, ул. Хан Аспарух 30

(042) 298 220

Пишете ни имейл:

В случай, че искате да се свържете с нас и ни предоставите своите лични данни, Ви уведомяваме, че Вашите лични данни ще бъдат обработени от Синема Сити, в качеството му на администратор на лични данни, в съответствие със Закона за защита на личните данни. Едновременно с предоставянето на личните си данни, Вие давате съгласието си данните, посочени от Вас да бъдат използвани от Синема Сити за предоставянето на поръчаните услуги или продукти и/или за комуникация с Вас в случай на необходимост.

Предоставянето на личните данни е доброволно. Когато за ползването на дадена услуга или функционалност на Сайта се изисква предоставянето на лични данни, Синема Сити ясно обозначава задължителния или опционния характер на събираните данни.