ГРУПОВИ УЧИЛИЩНИ РЕЗЕРВАЦИИ

БИЛЕТИ ЗА УЧИЛИЩНИ ГРУПИ 

Груповите билети са предназначени за организирани групи ученици и тийнейджъри. Груповата оферта обхваща широк спектър от филми, които могат да се впишат в учебната програма на училището. Групата може да избира както нови филми от текущия ни репертоар, така и да отправи запитване  за филми, които вече не се прожектират в киното.

Групови резервации могат да се правят по телефон или имейл. Резервациите са валидни само след писмено потвърждение. Местата се пазят до 30 минути преди началото на прожекцията. Груповата резервация не дава предимство на притежателя й на касите. Най-добре е да закупите билетите си предварително.

ГРУПОВАТА РЕЗЕРВАЦИЯ ПРИ НАС ВКЛЮЧВА:

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ГОЛЕМИ ГРУПИ*

БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ ЗА УЧИТЕЛ ЗА ВСЕКИ 10 УЧЕНИКА

ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ДОБАВИ СУТРЕШНА ПРОЖЕКЦИЯ

ЛЮБЕЗНО И КОМПЕТЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ПОСЕЩЕНИЕТО

 

*СПЕЦИАЛНИ ЦЕНОВИ ОФЕРТИ ЗА ГРУПИ НАД 20 ЧОВЕКА САМО ПРЕЗ ДЕЛНИЧНИТЕ ДНИ

КОНТАКТИ ЗА ГРУПОВИ РЕЗЕРВАЦИИ:

Тел.: +359 892 291 990

[email protected]  

ЗАБЕЛЕЖКА: МОЛЯ ДА НИ  ПРЕДОСТАВИТЕ МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО ДАННИ, ТОЕСТ САМО ТЕЗИ, КОИТО СА НЕОБХОДИМИ ЗА ВРЪЗКА С НАС ИЛИ ЗА ИДЕНТИФИЦИРАНЕ. НЕ ПРЕДОСТАВЯЙТЕ ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО БЕЗ ДА СЕ ОГРАНИЧАВА ДО: ДАТА НА РАЖДАНЕ, ДАННИ ЗА РАЗПЛАЩАТЕЛНАТА ВИ КАРТА, ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЗДРАВНО ИЛИ СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ.
В СЛУЧАЙ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС И НИ ПРЕДОСТАВИТЕ СВОИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, ВИ УВЕДОМЯВАМЕ, ЧЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ ЩЕ БЪДАТ ОБРАБОТЕНИ ОТ СИНЕМА СИТИ, В КАЧЕСТВОТО МУ НА АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ, В СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ. ЕДНОВРЕМЕННО С ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ, ВИЕ ДАВАТЕ СЪГЛАСИЕТО СИ ДАННИТЕ, ПОСОЧЕНИ ОТ ВАС ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ОТ СИНЕМА СИТИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ПОРЪЧАНИТЕ УСЛУГИ ИЛИ ПРОДУКТИ И/ИЛИ ЗА КОМУНИКАЦИЯ С ВАС В СЛУЧАЙ НА НЕОБХОДИМОСТ.
ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ Е ДОБРОВОЛНО. КОГАТО ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА ДАДЕНА УСЛУГА ИЛИ ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА САЙТА СЕ ИЗИСКВА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ, СИНЕМА СИТИ ЯСНО ОБОЗНАЧАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ИЛИ ОПЦИОННИЯ ХАРАКТЕР НА СЪБИРАНИТЕ ДАННИ.