ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  1. Цел на тази политика

  2. Кои сме ние и какво правим?

  3. Как да се свържете с нас?

  4. Какви лични данни събираме и как ги използваме?

​           4.1 Изпълнение на продукти и услуги

           4.2 Обслужване на клиенти

           4.3 Състезания, теглене на награди и други промоци

           4.4 Обратна връзка относно нашите продукти и услуги

           4.5 Познания/информираност и анализ относно клиентите 

           4.6 Маркетингови съобщения

           4.7 Бизнес администриране и законосъобразност.

           4.8 Здраве и безопасност

           4.9 Други цели

  1. Как получаваме вашето съгласие?     

  2. Използване на "бисквитки" и подобни технологии

  3. С кого споделяме вашите лични данни?

  4. Пренос на вашите лични данни в чужбина

  5. Връзки/линкове към трети страни и услуги

  6. Колко време пазим вашите лични данни?

  7. Поверителност и сигурност на вашите лични данни

  8. Как да получите достъп до вашите лични данни и други права

  9. Промени в тази политика за защита на личните данни

  10. Политика за бисквитките

 

 

„СИНЕМА СИТИ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ / ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Последна актуализация 25 май 2018 г.

 

Ние уважаваме поверителността/защитата на личните данни на всеки, който посещава или се регистрира в www.cinemacity.bg ("Сайта") и който използва услугите, които ние предоставяме от Сайта, в нашите киносалони и чрез нашите услуги за обслужване на клиенти (нашите "Услуги" ) и сме ангажирани с осигуряване на безопасен опит онлайн.

 

1. Цел на тази политика

Тази политика за поверителност/ Политика за защита на личните данни ("Политика за защита на личните данни") обяснява нашия подход към всяка лична информация/лични данни, която/които можем да събираме от вас или която сме получили за вас от трета страна, включително от някого, който е купил подарък за вас, както и към целите за и въз основа на които обработваме вашите лични данни. Тази Политика за защита на личните данни също определя вашите права по отношение на обработката, която ние правим на вашите лични данни.

Тази Политика за защита на личните данни ще ви информира за естеството на личната информация за вас, която се обработва от нас, и как можете да поискате да я изтрием, актуализираме, прехвърлим и/или да ви предоставим достъп до нея.

Тази Политика за защита на личните данни е предназначена да ви помогне да вземате информирани решения при използването на Сайта и нашите услуги. Моля, отделете малко време, за да я прочетете и разберете. Моля, обърнете внимание, че трябва да се чете във връзка с нашите Правила относно нашите Услуги. Те може да бъдат намерени, като кликнете тук.

Моля, също обърнете внимание, че тази Политика за защита на личните данни се отнася само за използването на получените от вас лични данни; тя не важи за вашите личните данни, събрани по време на комуникацията ви с трети страни.

Политиката за защита на личните данни може периодично да варира, затова я проверявайте редовно. Моля, за повече подробности, вижте Промените в тази Политика за защита на личните данни по-долу.

Обратно към началото

 

2. Кои сме ние и какво правим?

Сайтът и нашите услуги се управляват от "Синема Сити България" ЕООД, ("Синема Сити", "ние", "нас" или "нашите").

Синема Сити е администраторът на данни, който отговаря за вашите лични данни, получени във връзка с предоставянето на нашия Сайт и Услуги.

"Синема Сити България" ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, учредено и регистрирано съгласно законите на Република България, с ЕИК 130573398, със седалище и адрес на управление в гр. София 1303, район Възраждане, ул. „Брегалница“ 45, ет. 5.

Обратно в началото

 

3. Как да се свържете с нас?

Ако имате някакви въпроси относно тази Политика за защита на личните данни или искате да упражните правата си, посочени в настоящата Политика за поверителност, моля свържете се с нас чрез:

• изпращане на съобщение по електронна поща на адрес: gdpr@cinemacity.bg; или

• изпращане на съобщение по пощата до: "Синема Сити България" ЕООД, гр. София 1303, район Възраждане, ул. „Брегалница“ 45, ет. 5 (на вниманието на: Ръководител Маркетинг)

Обратно в началото

 

4. Какви лични ДАННИ събираме и как ГИ използваме?

Ние получаваме вашите лични данни от следните източници:

  • директно от вас, или лично (в кината или по друг начин), чрез нашия сайт, на нашите социални медийни страници, или когато се свържете с нас или някой се свърже с нас от ваше име;
  • чрез автоматизирани технологии, като CCTV или други системи за запис, "бисквитки", сървърни логове и други подобни технологии;
  • от нашите дружества от групата и трети страни - доставчици на услуги в процеса на предоставяне на услугите им на нас във връзка с вашето използване на нашия Сайт и Услуги; Моля, вижте раздел 7 "С кого споделяме вашите лични данни?”, за да разберете повече за тези дружества от групата и трети страни - доставчици на услуги;
  • от доставчиците на социални медийни платформи (като Facebook, Twitter, Instagram), където споделяте нашето съдържание чрез социални медии, като ни харесвате във Facebook, след което ”туитвате” нещо за нас в Twitter;
  • по друг начин, както е обяснено по-долу в този раздел, Какви лични данни събираме и как ги използваме?

Основната ни цел при събирането на лични данни за вас е: (i) да потвърдим самоличността и възрастта ви; (ii) да ви предоставим нашите услуги и да изпълним заявките, направени от Вас на Сайта или в нашите кина; (iii) да ни помогне да подобрим нашите продукти и услуги и да развием и предлагаме на пазара нови продукти и услуги; iv) да провеждаме разследвания или да разрешаваме спорове; (v) да спазваме всеки действащ закон, съдебно решение, друг съдебен процес или изискванията на регулатор; vi) да изпълняваме нашите споразумения с вас; (vii) да защитаваме правата, собствеността или безопасността – нашите или на трети лица, включително на другите ни клиенти и потребители на Сайта и в нашите кина; (viii) да предоставяме съдействие за предоставянето на нашите Услуги; и (ix) употреба, както се изисква или е разрешено по закон.

По-конкретно, ние използваме вашите лични данни за следните цели:

 

4.1 Изпълнение на продукти и услуги

Събираме и поддържаме лична информация, която ни е предоставена доброволно при използването на Сайта и/или Услугите ни. Използваме данните за контакт и плащане, които са ни предоставени, за да можем да изпълним доставката на продукти и услуги, поръчани от нашия Сайт или в нашите кина. Ще използваме информацията за връзка, за да ви изпратим свързани с услугата съобщения относно тези поръчки. Това включва покупката на продукти и услуги, регистрацията за акаунт при нас, участието ви в събития, организирани от нас или от трети страни - наши партньори, вашите групови резервации, наемането на наши кина за ваши собствени събития и обработката на връщания и възстановени суми. Например:

  • Резервации на билети, подаръци и други онлайн покупки.

Ако желаете да резервирате билети през нашия Сайт, ще трябва да знаем вашето име, фамилия, имейл адрес и мобилен телефонен номер. Тази информация може да ни потрябва и когато правите други покупки чрез нашия Сайт. Ние използваме тази информация, за да обработваме и изпълняваме вашите поръчки и за да ви изпращаме имейли, свързани с услугата, за вашата резервация или покупка.

Ако желаете да закупите от раздел "Подаръци" на нашите Сайтове, ще трябва да знаете името си, данните от картата за плащане и имейл адреса, и къде искате да ви изпратим подаръка по пощата, адрес на доставка. Когато ни помолите да изпратим подаръка директно до получателя на подаръка, ще трябва да знаем името на получателя и адреса за доставка на подаръците, изпратени по пощата, или името и електронния адрес на получателя, когато подаръците се изпращат по електронна поща.

Ако изберете да платите за покупките си на нашия уеб сайт чрез кредитна или дебитна карта, тези плащания ще бъдат обработени от нашите доставчици на плащания, а не от Синема Сити. С кликване вие продължавате към плащането, разбирате и приемате, че: (i) ще напуснете нашия Сайт и ще бъдете прехвърлени на сайта на доставчика на платежни услуги; (ii) всички лични данни, които въвеждате на сайта на доставчика на платежни услуги, ще бъдат обект на тяхната политика на защита на лични данни.

 

Какво е нашето правно основание?

Необходимо ни е да използваме вашите лични данни, за да изпълним задълженията си в съответствие с всеки договор, който може да сключим с вас, като напр. вашия договор с нас за покупка на билета ви.

Обратно в началото

 

4.2 Обслужване на клиенти

Нашият Сайт и нашите кина използват различни потребителски интерфейси, които ви позволяват да поискате информация за нашите продукти и услуги: те включват печатни и електронни формуляри за запитвания, специални имейл адреси, нашите социални медийни страници и запитвания към персонала в киносалона – лично или по телефона. Информация за връзка може да бъде поискана във всеки отделен случай, заедно с подробности за други лични данни, съответстващи на вашето запитване относно обслужване на клиенти. Тези данни се използват, за да можем да отговорим на вашите запитвания.

 

Какво е нашето правно основание?

В наш законен интерес е да използваме вашите лични данни по такъв начин, че да ви осигурим възможно най-доброто клиентско обслужване.

Обратно в началото

 

4.3 Състезания, теглене на награди и други промоции

От време на време може да провеждаме теглене на награди, конкурси с награди и други промоции на нашия Сайт, в нашите акаунти в социалните медии и/или в нашите киносалони. Също така може да провеждаме събития и на други места. За целите на администрирането на такива промоции и събития може да обработваме вашето име, данните ви за връзка (включително имейл адрес, пощенски адрес и/или телефонен номер), социалните медии (в случай на такива) боравят и с всяка друга лична информация, доброволно предоставена от вас при влизане в промоцията. За определени състезания и събития можем да обработваме и публикуваме изображения, видеоклипове или звукови записи, които доброволно ни предоставяте.

 

Какво е нашето правно основание?

Необходимо ни е да използваме вашите лични данни, за да изпълним задълженията си по всеки договор, който може да сключим с вас (напр. Общите условия, приложими към промоцията) или имаме законен интерес да използваме вашите лични данни, за да дадем възможност да участвате във всички тегления на награди, конкурси с награди и други промоции. Ще използваме снимки, които сме ви направили на събития, само ако имаме вашето съгласие да го направим.

Обратно в началото

 

4.4 Обратна връзка относно нашите продукти и услуги.

Периодично ние ще се свързваме с вас, за да ви подканим да предоставите обратна информация за нашите продукти и услуги под формата на проучвания – онлайн или в киносалона. Използваме тази информация, за да ни помогне да подобрим качеството на услугите, предоставяни от нашия персонал и в нашите киносалони. Също така използваме отзивите ви, за да следим качеството на нашите продукти и услуги, да развиваме бизнеса си и да съдействаме при избора на бъдещи линии продукти и услуги.

 

Какво е нашето правно основание?

В наш законен бизнес интерес е да използваме информацията, която ни предоставяте в обратната си връзка, за целите, описани по-горе.

Обратно в началото

 

4.5 Познания/информираност и анализ относно клиентите.

Ние анализираме вашите данни за контакт и други данни, предоставени от вас по време на използването на Сайта и нашите Услуги, с други лични данни, които събираме или наблюдаваме за вас от вашите взаимодействия с нашите Сайтове, нашите имейл съобщения до Вас и/или с нашите продукти и услугите в нашите кинсалони, като например продуктите и услугите, които сте купили или разгледали.

Когато сте дали съгласието си (когато е законно изискано), използваме "бисквитки", лог-файлове и други технологии, за да събираме лични данни от хардуера и софтуера на компютъра, които използвате за достъп до нашия Сайт или от вашия мобилен телефон. Това включва следното:

  • IP адрес за наблюдение на трафика и обема на Сайта;
  • идентификационен номер на сесията, за проследяване на статистическите данни за употребата на нашия Сайт;
  • информация относно вашите лични или професионални интереси, демографски данни, навици за пазаруване, опит с нашите продукти и предпочитания за контакт.

 

Нашите уеб страници и имейли съдържат "бисквитки", "уеб бийкъни" или "пикселни тагове/маркери" ("тагове"). Таговете ни позволяват да проследяваме получаването на електронна поща за вас, да преброим потребителите, които са посетили уеб страница или отворили електронна поща и да събираме други видове обобщена информация. Щом кликнете върху имейл, който съдържа Таг, вашата информация за контакт може впоследствие да бъде препратена към източника на електронна поща и съответния Таг.

В някои от нашите имейл съобщения използваме "URL адрес за кликване", свързан с определени уебсайтове, администрирани от нас или от наше име. Можем да проследим кликванията, за да подпомогнем определянето на интереса по конкретни теми и да измерим ефективността на тези комуникации. Моля, вижте Политиката ни за бисквитките за допълнителна информация.

Тази информация се използва за създаване на профили и информираност за навиците ви относно киното и навиците на другите ни клиенти относно киното и ни помага да се запознаем по-добре с нашите клиенти.

Използвайки тази информация, ние сме в състояние да измерим ефективността на нашето съдържание и как посетителите използват нашия Сайт и нашите Услуги. Това ни позволява да научим кои страници на нашия Сайт са най-привлекателни за нашите посетители, кои части на нашия Сайт са най-интересни, как клиентите използват Услугите ни и какви оферти обичат да въждат нашите клиенти.

Също така използваме тази информация, за да ни помогне при избора на бъдещи линии продукти и услуги, проектиране и разработване на киносалони, уеб страници и приложения, за да идентифицираме подходящите партньори, чиито оферти можем да получим вместо Вас като клиент на Синема Сити и за да запомним вашите клиентски предпочитания.

Също така използваме тази информация за пазарни цели (вижте раздел Маркетингови съобщения по-долу за повече подробности).

 

Какво е нашето правно основание?

Когато вашата лична информация е напълно анонимизирана, ние не търсим правно основание, за да я използваме, тъй като данните вече няма да представляват лична информация, регулирана от законите за защита на данните. Събирането и използването на такива анонимизирани лични данни обаче може да бъде предмет на други закони, които изискват вашето съгласие. Моля, вижте Политиката ни за бисквитките за повече подробности.

Когато вашата лична информация не е в анонимна форма, е в легитимен интерес да използваме вашата лична информация по такъв начин, че да гарантираме, че предоставяме най-добрите продукти и услуги на Вас и на другите ни клиенти.

Обратно в началото

 

4.6 Маркетингови съобщения

Извършваме следните маркетингови дейности, като използваме ваши лични данни:

  • Email маркетинг

Ние използваме информацията, която наблюдаваме за вас, от взаимодействията ви с нашия Сайт, от нашите имейл съобщения до вас и/или с нашите продукти и услуги в нашите киносалони (вижте раздел Познания/информираност и анализ относно клиентите по-горе за повече подробности относно събраната информация и как тя се събира) и/или имейл адреса ви, за да ви изпратим маркетингови съобщения по електронна поща и текстово съобщение, в случай че сте се съгласили да получавате такива маркетингови съобщения или имаме друго законно основание за това.

 

Какво е нашето правно основание?

Когато вашите лични данни не са в анонимен вид, ние имаме законен интерес да използваме вашите лични данни за маркетингови цели.

Ще ви изпращаме само маркетингови съобщения по електронна поща, в случай че сте се съгласили да получавате такива маркетингови съобщения или ако имаме законно право да го направим.

 

  • Онлайн персонализирана реклама

Ние използваме информацията, която наблюдаваме за вас, от взаимодействията ви с нашия Сайт, от нашите имейл съобщения до вас и/или с нашите продукти и услуги в нашите киносалони (вижте секцията Познания/информираност и анализ относно клиентите по-горе за повече подробности относно събраната информация и как тя се събира), за да Ви осигури персонализирана онлайн реклама.

 

Какво е нашето правно основание?

Когато вашите лични данни не са в анонимен вид, ние имаме законен интерес да използваме вашите лични данни за маркетингови цели.

 

  • Ремаркетинг в социалните медии

Ние използваме информацията, която наблюдаваме за вас, от взаимодействията ви с нашия Сайт, от нашите имейл съобщения до вас и/или с нашите продукти и услуги в нашите киносалони (вижте секцията Познания/информираност и анализ относно клиентите по-горе за повече подробности относно събраната информация и как тя се събира), за да Ви осигури персонализирана онлайн реклама по канали на социални медии, управлявани от Facebook и/или Google, където сте регистриран потребител на такива услуги.

Правим това с помощта на клиентската аудитория на Facebook и/или съответно на Google. Моля, имайте предвид, че тази дейност изисква да споделяме кодирания адрес на вашата електронна поща с Facebook и/или с Google, което е също въпрос на избора ви за поверителност, който сте направили за такива услуги.

 

Какво е нашето правно основание?

Когато вашите лични данни не са в анонимен вид, ние имаме законен интерес да използваме вашите лични данни за маркетингови цели.

 

  • Познаване на социалните медии

Когато сте регистриран потребител на Facebook или на услуга на Google, може да използваме адреса на вашата електронна поща в шифрован формат, за да дадем възможност на Facebook и Google да намерят други регистрирани потребители на техните услуги, които споделят подобни интереси с вас, въз основа на:

  1. информацията, която наблюдаваме за вас, от взаимодействията ви с нашия Сайт, от нашите имейл съобщения до вас и/или с нашите продукти и услуги в нашите киносалони (вижте секцията Познания/информираност и анализ относно клиентите по-горе за повече подробности относно събраната информация и как тя се събира); и
  2. информацията, която Facebook и/или Google поддържат за вас.

Правим това чрез аудитории на Facebook Lookalike и/или, съответно, подобна аудитория на Google. Моля, имайте предвид, че тази дейност е предмет на избраните от Вас решения за поверителност по отношение на тези услуги.

 

Какво е нашето правно основание?

Когато вашите лични данни не са в анонимен вид, ние имаме законен интерес да използваме вашите лични данни за маркетингови цели.

 

  • Използване на анонимизирани лични данни

Когато вашите лични данни са напълно анонимизирани, ние не търсим правно основание, за да я използваме, тъй като личните данни вече няма да представляват лични данни, регулирани от законите за защита на данните. Събирането и използването на такива анонимизирани лични данни от нас обаче може да бъде предмет на други закони, които изискват вашето съгласие. Моля, вижте Политиката ни за бисквитките за повече подробности.

Обратно в началото

 

4.7 Бизнес администриране и законосъобразност

Ние използваме вашите лични данни със следните, свързани с бизнес администриране и законосъобразност, цели:

  • да спазваме нашите законни задължения;
  • да защитим своя бизнес и вашите профили/акаунти от измами и други незаконни дейности;
  • да наложим нашите законни права или задължения;
  • да защитим правата на трети страни; и
  • във връзка с бизнес транзакция, като например при сливане, придобиване от друго дружество или продажба на всички или на част от нашите активи.

 

Какво е нашето правно основание?

Когато използваме личните ви данни във връзка с бизнес преход, налагаме законните си права или защитаваме правата на трети страни, ние имаме законен интерес да направим това. За всички други цели, описани в този раздел, наше задължение по закон е да използваме вашите лични данни, за да спазим всички законови задължения, които са ни наложени, като например съдебна заповед.

Обратно в началото

 

4.8 Здраве и безопасност

Може да използваме вашите лични данни, събрани с цел здравеопазване и безопасност, включително всеки доклад за злополука или формуляр за регистриране на произшествие или злополука, случили се в някой от нашите киносалони. Тъй като това може да са данни, отнасящи се до вашето здраве, те може да попаднат в специални категории данни, определени в съответното законодателство за защита на личните данни като включващи лични данни, разкриващи расов или етнически произход, религиозни убеждения и данни относно здравето (както и различни други). Също така можем да използваме тази информация, за да установим, упражним или защитим всякакви правни искове във връзка с произшествието или злополуката, включително споделянето на тази информация с нашите застрахователи.

           

Какво е нашето правно основание?

Когато използваме вашите лични данни във връзка с произшествие или злополука, както е описано по-горе, имаме законен интерес да направим това и да спазим нашите правни задължения. Когато се включва използване на специални категории данни, това е необходимо с цел изпълнение на нашите задължения и упражняване на конкретни права, свързани със съответното законодателство за социална защита, което може да включва законодателство в областта на здравеопазването и безопасността и / или на обитателите. Освен това, когато обработваме също и специални категории данни, за да установим, да упражним или да защитим някакви законни претенции, ние го правим, защото обработката е необходима и по тези причини.

Обратно в началото

 
4.9 Други цели

Всички други цели, за които искаме да използваме вашите лични данни, които не са изброени по-горе, или поради всякакви други съществени промени, които ние предлагаме да направим на съществуващите цели, ще ви бъдат съобщени чрез използване на вашите данни за контакт. Друга възможност е да ви предоставим информация за новата или променената цел и за нашето правно основание за обработването им в момента на събиране на вашите лични данни с тази конкретна цел.

Обратно в началото

 

5. Как получаваме вашето съгласие?

В случай че използваме вашите лични данни, е необходимо вашето съгласие. Вие можете да предоставите такова съгласие:

  • докато събираме личните ви данни, като следвате предоставените указания; или
  • като ни информирате по електронна поща, по пощата или по телефона, като използвате данните за контакт, посочени в настоящата Политика за поверителност.

Правното основание за съгласие се използва само от нас във връзка с обработката, което е изцяло доброволно – това съгласие не се използва за обработка, която е необходима или задължителна по някакъв начин.

Вие можете по всяко време да оттеглите конкретното съгласие, което давате за обработване на вашите лични данни от нас. За повече подробности, моля, вижте раздел "Как да получите достъп до вашите лични данни и други права" по-долу. Моля, имайте предвид, че дори да оттеглите съгласието си да използваме вашите лични данни за конкретна цел, ние може да продължим да разчитаме на други основания за обработка на личните ви данни за други цели.

Обратно в началото

 

6. Използване на "бисквитки" и подобни технологии

Нашият сайт използва определени бисквитки, пиксели, бийкъни, логове и други технологии, за което трябва да сте информирани. Моля, вижте Политиката ни за бисквитките, за да научите повече за "бисквитките", които използваме, и как се управляват и изтриват "бисквитките".

Обратно в началото

 

7. С кого споделяме вашите лични данни?

Можем да споделим личните ви данни за целите, описани в раздел 4 от тази Политика за поверителност:

  • вътрешно с нашите служители;
  • вътрешно с други дружества в нашата група (което означава нашите дъщерни дружества и нашата цяла холдингова компания (Cineworld Group plc) и нейните дъщерни дружества); и
  • външно с доставчици на услуги от трети страни.

Категориите независими доставчици на услуги (трети страни), с които споделяме вашите лични данни, са:

  • доставчици на системи за издаване на билети;
  • доставчици на системи, които ни помагат да предоставяме и управляваме нашите подаръчни продукти;
  • агенции, които ни осигуряват персонала в киносалона;
  • обработващи разплащания;
  • фирми за печат и доставка;
  • доставчици, които приемат, предоставят, управляват, поддържат или администрират определени аспекти на нашите уеб сайтове и услуги за обслужване на клиенти;
  • доставчици, които приемат, предоставят, управляват, поддържат или администрират определени аспекти на нашите системи за ИТ и бизнес администрация, и центрове за данни;
  • доставчици на клиентски проучвания и анализи на информация за клиенти;
  • доставчици на електронна поща, онлайн и социална медийна реклама и други маркетингови услуги и системи;
  • трети страни, които ни помагат да ръководим или управляваме състезания или да раздаваме награди;
  • трети страни, които хостват на нашите събития;
  • нашите професионални консултанти, като напр. нашите адвокати, счетоводители, консултанти по здравословни и безопасни условия на труд и застрахователни брокери за нашата бизнес администрация и правни цели;
  • всяка друга трета страна, към която имаме задължения или ни е разрешено да действаме така, по закон, съдебна заповед или за да спазим потърсена гаранция или подобен инструмент, представен ни от някой правоприлагащ, държавен служител или регулаторен орган;
  • в случай, че бизнесът ни се продаде или интегрира с друг бизнес, нашите юристи и други професионални консултанти, всички юристи и други професионални консултанти на евентуалния купувач и всеки бъдещ купувач (обект на задължения за поверителност).

Обратно в началото

 

8. Пренос на вашите лични данни в чужбина

8.1 Вътре в нашата група

Ние предаваме вашите лични данни в рамките на нашата група, както е описано в раздел 7.

Използването на вашите лични данни се урежда от споразумение в рамките на групата и, макар да не прехвърляме рутинно вашите лични данни от ЕИП в юрисдикция извън ЕИП, ако го направим в бъдеще, ще гарантираме, че има правно основание за прехвърлянето на лични данни извън ЕИП, като това може да включва използването на "моделни клаузи" на ЕС, одобрени от Европейската комисия.

8.2 На външни трети страни

Някои от третите страни, които описваме в раздел 7, може да бъдат разположени извън ЕИП или по друг начин да прехвърлят вашите лични данни извън ЕИП.

Когато прехвърляме вашите лични данни на външни трети страни, ние предприемаме необходимите стъпки, за да гарантираме, че вашата лична информация се третира сигурно и в съответствие с тази Политика за поверителност и всички действащи закони.

По отношение на прехвърлянето на вашите лични данни извън ЕИП това означава, че ще гарантираме, че има законно основание за предаване на лични данни извън ЕИП. Нашата стандартна практика е да използваме "примерни клаузи", одобрени от Европейската комисия за такова прехвърляне. Също така можем да разчитаме на други механизми, когато това е уместно, включително разчитане на "задължителните корпоративни правила" на трети страни или на "Щита за неприкосновеност” на личните данни между ЕС и САЩ".

Обратно в началото

 

9. Връзки/Линкове към трети страни и услуги

Нашият Сайт съдържа връзки към уебсайтове и услуги на трети страни, включително тези на нашите партньори от трети страни. Моля, не забравяйте, че когато използвате връзка/линк, за да преминете от нашия Сайт към друг уебсайт или да поискате услуга от трета страна, тази Политика за поверителност вече не важи.

Търсенето и взаимодействието ви на други уебсайтове или взаимоотношенията ви с друг доставчик на услуги от трети страни са предмет на собствените правила и политики на доставчика на този уебсайт или на трети страни.

Ние не следим, не контролираме или не одобряваме практики за защита на личните данни на трети страни.

Препоръчваме ви да се запознаете с практиките за защита на личните данни на всеки уебсайт, който посещавате, или на трети страни доставчици на услуги, с които се занимавате, и да се свържете с тях, ако имате някакви въпроси относно съответните им правила и практики за поверителност.

Настоящата Политика за поверителност се отнася само за личните данни, събрани от нас чрез нашия Сайт и Услуги, и не се отнася за тези уебсайтове на трети страни и доставчици на услуги от трети страни.

Обратно в началото

 

10. Колко време пазим вашите лични данни?

Всеки път, когато събираме или обработваме личните ви данни, ние обикновено ги съхраняваме в продължение на една година след последното взаимодействие с вас или по друг начин в съответствие с политиката ни относно съхранението на данни. Ние ще запазим личните ви данни, които ни предоставяте във връзка с всеки договор, който сключваме с вас, за максимален период от 5 години, според давностния срок. Ако данните ви са полезни краткосрочно, напр. за конкретни маркетингови кампании, ние можем да ги изтрием. В края на този период на съхранение вашите данни ще бъдат изтрити или анонимизирани, например чрез агрегиране с други данни, така че да може да бъдат използвани по неоткриваем начин за статистически анализ и бизнес планиране. Следим продължителността на времето, през което съхраняваме вашите лични данни за проверка.

Обратно в началото

 

11. Поверителност и сигурност на ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Ние се ангажираме да пазим сигурността на личните данни, които ни предоставяте, и ще вземем разумни предпазни мерки, за да защитим вашите лични данни от загуба, злоупотреба или промяна.

Внедрихме политики за сигурност на информацията, правила и технически мерки за защита на личните данни, които контролираме, от:

  • неразрешен достъп;
  • неправилно използване или разкриване;
  • неразрешено променяне; и
  • незаконно унищожаване или случайна загуба.

Всички наши служители и обработващи данни (т.е. тези, които обработват вашите лични данни от наше име за целите, изброени по-горе), които имат достъп до и са свързани с обработката на лични данни, са длъжни да спазват поверителността на личните данни на всички потребители на нашите Услуги.

Обратно в началото

 

12. Как да получите достъп до вашите лични данни и други права?

Имате следните права във връзка с личните данни, които имаме за вас. Можете да упражнявате тези права, като се свържете с нас, използвайки данните за контакт, посочени в раздел 3 от настоящата Политика за поверителност, или по всеки от описаните по-долу начини:

 

  • Вашето право на достъп

Ако ни попитате, ние ще потвърдим дали обработваме ваши лични данни и, ако е така, ще ви предоставим копие от тези лични данни (заедно с определени други подробности). Ако се нуждаете от допълнителни копия, може да се наложи да вземем разумна такса.

 

  • Вашето право на поправка

Ако личните данни, които съхраняваме за вас, са неточни или непълни, вие имате право да ги поправите. Ако сме споделили личните ви данни с други, ние ще им съобщим за поправянето, ако е възможно. Ако ни попитате, когато е възможно и законосъобразно, ще ви кажем и с кого сме споделили личните ви данни, за да можете да се свържете директно с тях.

Ако имате онлайн акаунт, можете да влезете и да промените вашите данни за контакт и имейл, и текстовите пазарни предпочитания, когато пожелаете.

 

  • Вашето право на изтриване

Можете да поискате от нас да изтрием или премахнем вашите лични данни при някои обстоятелства, например когато вече не се ни нужни или ако оттеглите вашето съгласие (където е приложимо). Ако сме разкрили личните ви данни пред други, ще им съобщим за изтриването, в случай че е възможно. Ако ни попитате, къде е възможно и законно да го направим, ще ви кажем и с кого сме споделили личните ви данни, за да можете да се свържете директно с тях.

 

  • Вашето право да ограничите обработката

Можете да ни помолите да "блокираме" или да попречим на обработването на вашите лични данни при определени обстоятелства, като например когато оспорвате точността на тези лични данни или възразявате срещу това, че ги обработваме. Това обаче няма да попречи да съхраняваме личните ви данни. Ще ви кажем, преди да премахнем всякакви ограничения. Ако сме споделили личните ви данни с други лица, ще им съобщим за ограничението, в случай че е възможно да направим това. Ако ни попитате, в случай че е възможно и законно да го направим, ще ви кажем и с кого сме споделили личните ви данни, за да можете да се свържете директно с тях.

 

  • Вашето право на преносимост на данни

Считано от 25 май 2018 г., вие имате право при определени обстоятелства да получите личните данни, които сте ни предоставили (в структуриран, обикновено използван и машинно четивен формат) и да ги използвате повторно другаде или да ни помолите да ги прехвърлим на трета страна по ваш избор.

 

  • Вашето право на възражение

Можете да ни помолите да спрем обработването на личните ви данни и ние ще направим това, ако:

  1. разчитаме на нашите законни интереси или на нечии други законни интереси да обработваме вашите лични данни, освен ако можем да докажем убедителни правни основания за обработката; или
  2. обработваме вашите лични данни за директен маркетинг.

 

Можете да ни помолите да престанем да ви изпращаме маркетингови съобщения, изпращани до вас по имейл по всяко време, като използвате линка "отказ" или "отписване", който ще ви представим в маркетинговото съобщение. Когато нашето правно основание за обработка на вашите лични данни за целите на директния маркетинг по електронен път е вашето съгласие, възражението ви за обработка ще се счита за отказ от съгласието ви за тази цел. Имайте предвид, че може да ни отнеме няколко дни (но обикновено не повече от 14 дни), за да гарантираме, че нашите маркетингови системи са актуализирани, а през този период все още може да получавате маркетингови съобщения от нас.

 

  • Вашите права във връзка с автоматизираното вземане на решения и профилиране

Имате право да не бъдете обект на решение, базирано на автоматична обработка, включваща профилиране, ако то води до правна последица или ви засяга значително по подобен начин, освен ако това профилиране е необходимо за сключване или изпълнение на договор между вас и нас.

 

  • Вашето право да оттеглите съгласие

Ако разчитаме на вашето съгласие (или изрично съгласие) като наше законно основание за обработка на вашите лични данни, имате право да оттеглите това съгласие по всяко време.

 

  • Вашето право да подадете жалба в надзорния орган

Ако имате притеснения относно който и да е аспект от нашите практики за защита на личните данни, включително начина, по който обработваме вашите лични данни, можете да докладвате това на Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) на адрес: бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 2, София 1592, България, e-mail: kzld@cpdp.bg.

Можете да намерите подробности относно как да направите това на уебсайта на КЗЛД на адрес www.cpdp.bg или като се обадите по телефона на: + 3592 / 91-53-518.

Обратно в началото

 

13.ПРОМЕНИ В ТАЗИ ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

За да сте сигурни, че винаги сте информирани как използваме вашите лични данни, ние периодично ще актуализираме тази Политика за поверителност/Политика за защита на личните данни, за да отразим всички промени на използването от нас на вашите лични данни. Също така може да направим промени, ако това е необходимо за съгласуване с промени в действащ закон или регулаторни изисквания. Ще публикуваме всички промени в нашия Сайт, за да ви информираме. Препоръчваме ви обаче периодично да преглеждате тази Политика за защита на личните данни, за да бъдете информирани за това как използваме вашите лични данни.

Обратно в началото

 

14. Политика за бисквитките

ВЪВЕДЕНИЕ

Използваме "бисквитки" на нашия Сайт за целите на идентифициране и анализ. Като използвате Сайта, вие се съгласяване за съхранение и достъп до "бисквитките" на вашето устройство.

Тази политика на "бисквитки" ("Политика на бисквитките") цели да ви информира как „Синема Сити България“ ЕООД ("Синема Сити") използва "бисквитки" и подобни технологии, за да Ви съдейства при вземането на информирани решения, когато използвате нашия Сайт. Моля, отделете малко време, за да прочетете и разберете тази политика на "бисквитките". Тази политика на "бисквитките" трябва да се прочете и във връзка с нашата Политика за поверителност и нашите Правила.

Бисквитките и подобни технологии са много малки текстови документи или части от код, които често включват анонимен уникален идентификатор. Когато посещавате уебсайт или използвате мобилно приложение, компютър иска от вашия компютър или мобилно устройство разрешение да съхрани този файл на вашия компютър или мобилно устройство и да получи достъп до информация от него. Информацията, събрана чрез "бисквитките", може да включва датата и часа на посещенията и начина, по който вие използвате нашия Сайт.

Бисквитките се използват от Синема Сити като част от нашия Сайт и се използват също от някои наши партньори от трета страна.

За целите на оставащите раздели на тази "Политика на бисквитките" ще се отнасяме към всички технологии, използващи горните функции, като напр. "бисквитки".

 

Вие се съгласявате СИНЕМА СИТИ да използва БИСКВИТКИ

Като продължавате да използвате нашия Сайт, се приема, че вие сте съгласни да използваме "бисквитките", описани в тази Политика на използване на бисквитки. Ако не се съгласни Синема Сити да използва "бисквитки", моля, прочетете следващия раздел.

 

МОЖЕТЕ ДА БЛОКИРАТЕ БИСКВИТКИТЕ

Можете да блокирате използването на "бисквитки", като активирате съответните настройки в браузъра си или като следвате връзките по-долу.

 

КАКВО СЕ СЛУЧВА, КОГАТО БЛОКИРАТЕ БИСКВИТКИ

За да използвате някои части на нашия Сайт, ще трябва да приемете "бисквитките". Ако решите да откажете съгласие или впоследствие да блокирате "бисквитките", някои аспекти на нашия Сайт може да не работят правилно, а може и да нямате достъп до целия или част от нашия Сайт.

 

КАКВО ПРАВИМ С БИСКВИТКИТЕ

 

  • Точно необходими бисквитки

Използваме "бисквитки", когато те са от съществено значение за работата на Сайта, например да се помни, че сте влезли в Сайта.

 

  • Бисквитки за сесии

Използваме "бисквитки", за да позволим на уебсайта уникално да идентифицира вашата сесията на сърфиране на нашия уебсайт, което ни позволява да координираме тази информация с данните от нашия сървър на уебсайта.

 

  • Аналитични

Ние използваме „аналитични” бисквитки. Те, заедно с друга информация, ни позволяват да изчислим съвкупния брой хора, които използват Сайта, и кои функции на нашия Сайт са най-популярни.

Използваме тази информация, за да подобрим уебсайта. По принцип не съхраняваме никаква информация, която ни предоставяте в "бисквитка".

 

  • Социални медии

Използваме "бисквитки", за да персонализираме взаимодействието ви със социалните медии, като Facebook. Такива "бисквитки" разпознават потребителите на тези социални медийни сайтове, когато преглеждате съдържанието на социалните медии на нашия уебсайт. Те също ви позволяват бързо да споделяте съдържание в социалните медии чрез използването на обикновени бутони за „споделяне”.

 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Таблицата по-долу представя повече информация за отделните "бисквитки", използвани в уебсайта, и целите, за които те се използват:

 

Type Name Domain
Session TS01bc481c www.cinemacity.bg
Session mgnlXX www.cinemacity.bg
Session lang www.cinemacity.bg
Session daasXX www.cinemacity.bg
Session _gat_tealium_0 .cinemacity.bg
Session bgwebXX www.cinemacity.bg
Stored utag_main .cinemacity.bg
Stored _gid .cinemacity.bg
Stored _ga .cinemacity.bg
Stored sessionCinema www.cinemacity.bg

 

С изключение на основните бисквитки, всички "бисквитки" ще изчезнат след: 1 година.

 

Повече информация за "бисквитките", в това число за възможностите за тяхното управление, може да намерите на следния уебсайт: www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Обръщаме внимание, че съдържанието на www.allaboutcookies.org/manage-cookies/ е достъпно единствено на следните езици: английски, немски, испански и френски.

 

Последна актуализация: 25.05.2018

Обратно в началото