НАЕМ НА ЗАЛА

НАЕМЕТЕ ЗАЛА В CINEMA CITY

Конференции, обучения, презентации, бизнес срещи, филмови прожекции, прес събития и всякакви други корпоративни събития, могат да придобият холивудски блясък. В комфортните, амфитеатрални зали на Cinema City могат да се настанят до 400 гости, а големият екран и геометрията на интериора ще помогнат на зрителите да останат фокусирани върху ключовото послание.

ВНИМАНИЕТО Е ВЪРХУ ПОСЛАНИЕТО

Огромните екрани, затъмненото и изолирано пространство, отличната видимост и удобните места ще ви помогнат да задържите вниманието на гостите ви.

НАЙ-ДОБРИТЕ ЛОКАЦИИ В БЪЛГАРИЯ

Cinema City разполага с 7 мултиплекса, разположени в 6 града - в търговски центрове с лесен и удобен достъп с кола или с градски транспорт.

ЧАСТНИ ПРОЖЕКЦИИ

Освен да наемете зала, можете да поръчате и частна кино прожекция с филм по избор, която лесно ще се превърне в източник на вдъхновение и забавление за вашите гости.

МУЛТИМЕДИЙНО ОБОРУДВАНЕ

Предлагаме безжични микрофони, мултимедия, дигитални прожектори, дистанционни за смяна на слайдове и интернет връзка.

КЕТЪРИНГ И НЕЩО ПОВЕЧЕ

Екипът ни ще погрижи всичко в киното да е според изискванията на събитието и ще Ви помогне с организацията на кетъринга за вашите гости .

ПАРКИНГ

Нашите мултиплекси се намират в търговски центрове с удобни, охраняеми, а на места и безплатни паркинги.

Можете да наемете и нашата  IMAX® зала (в София - Mall of Sofia) с най-големия екран в България и единствените 4DX® зали в България (в София - Парадайз Център, Пловдив и Варна), за да направите  още по-голямо впечатление на вашите гости.

ЗА КОНТАКТИ:

Тел.: +359 892 291 990

[email protected]  

 

ЗАБЕЛЕЖКА: МОЛЯ ДА НИ  ПРЕДОСТАВИТЕ МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО ДАННИ, ТОЕСТ САМО ТЕЗИ, КОИТО СА НЕОБХОДИМИ ЗА ВРЪЗКА С НАС ИЛИ ЗА ИДЕНТИФИЦИРАНЕ. НЕ ПРЕДОСТАВЯЙТЕ ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО БЕЗ ДА СЕ ОГРАНИЧАВА ДО: ДАТА НА РАЖДАНЕ, ДАННИ ЗА РАЗПЛАЩАТЕЛНАТА ВИ КАРТА, ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЗДРАВНО ИЛИ СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ.
В СЛУЧАЙ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС И НИ ПРЕДОСТАВИТЕ СВОИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, ВИ УВЕДОМЯВАМЕ, ЧЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ ЩЕ БЪДАТ ОБРАБОТЕНИ ОТ СИНЕМА СИТИ, В КАЧЕСТВОТО МУ НА АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ, В СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ. ЕДНОВРЕМЕННО С ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ, ВИЕ ДАВАТЕ СЪГЛАСИЕТО СИ ДАННИТЕ, ПОСОЧЕНИ ОТ ВАС ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ОТ СИНЕМА СИТИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ПОРЪЧАНИТЕ УСЛУГИ ИЛИ ПРОДУКТИ И/ИЛИ ЗА КОМУНИКАЦИЯ С ВАС В СЛУЧАЙ НА НЕОБХОДИМОСТ.
ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ Е ДОБРОВОЛНО. КОГАТО ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА ДАДЕНА УСЛУГА ИЛИ ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА САЙТА СЕ ИЗИСКВА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ, СИНЕМА СИТИ ЯСНО ОБОЗНАЧАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ИЛИ ОПЦИОННИЯ ХАРАКТЕР НА СЪБИРАНИТЕ ДАННИ.