РАБОТА

 

 

Започни работа  в една от най-големите кино вериги в Европа! Cinema City е член на Cineworld Group и водещ играч в развлекателната индустрия в Централна и Източна Европа.

Искаш ли да се присъединиш?

Какво ти предлагаме: 

ГЪВКАВО РАБОТНО ВРЕМЕ

Естеството на работа ще ти позволи да избираш смени в различни работни часове и дни.

В Cinema City можете да работиш с гъвкави часове в рамките на една седмица, в определени дни от работната седмица или през уикенда.

ПРЕВЪРНЕТЕ ХОБИТО СИ В КАРИЕРА


Много от нашите мениджъри започнаха кариерата си от мястото, където си ти сега. Ако обичаш киното и си на тази страница, това означава, че искаш твоята работа да бъде едновременно вдъхновяваща и готина! Не се колебай, чакаме те!

В МОМЕНТА ТЪРСИМ:

РАЗПОРЕДИТЕЛ

БАРМАН

КАФЕ

БОКСОФИС

КАК ДА КАНДИТАСТВАШ?

Ако желаеш да започнеш работа в Cinema City България, моля, изпрати  твоята автобиография по имейл до избраното от теб кино.

 

Cinema City София - Мол София

София, бул. Александър Стамболийски 101 

(02) 929 29 29

 Пишете нa: [email protected]

Cinema City София - Парадайс център

София, бул. Черни Връх 100 

(02) 903 74 74

 Пишете на: [email protected]

 

Cinema City Пловдив

Пловдив, ул. Перущица 8

(032) 27 30 00

Пишете на: [email protected]

 

 

Cinema City - Бургас

Бургас, бул. Янко Комитов 6

(056) 90 17 20

Пишете на: [email protected]

 

 

 

Cinema City Русе

Русе, бул. Липник 121Д

(082) 298 400

Пишете на: [email protected]

Cinema City Стара Загора

Стара Загора, ул. Хан Аспарух 30

(042) 298 220

Пишете на:  [email protected]

 

Cinema City Варна

Варна, бул. Сливница 185

(052) 810 220

Пишете на:  [email protected]

 

 

ЗАБЕЛЕЖКА: МОЛЯ ДА НИ  ПРЕДОСТАВИТЕ МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО ДАННИ, ТОЕСТ САМО ТЕЗИ, КОИТО СА НЕОБХОДИМИ ЗА ВРЪЗКА С НАС ИЛИ ЗА ИДЕНТИФИЦИРАНЕ. НЕ ПРЕДОСТАВЯЙТЕ ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО БЕЗ ДА СЕ ОГРАНИЧАВА ДО: ДАТА НА РАЖДАНЕ, ДАННИ ЗА РАЗПЛАЩАТЕЛНАТА ВИ КАРТА, ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЗДРАВНО ИЛИ СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ.
В СЛУЧАЙ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС И НИ ПРЕДОСТАВИТЕ СВОИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ, ВИ УВЕДОМЯВАМЕ, ЧЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ ЩЕ БЪДАТ ОБРАБОТЕНИ ОТ СИНЕМА СИТИ, В КАЧЕСТВОТО МУ НА АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ, В СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ. ЕДНОВРЕМЕННО С ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ, ВИЕ ДАВАТЕ СЪГЛАСИЕТО СИ ДАННИТЕ, ПОСОЧЕНИ ОТ ВАС ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ОТ СИНЕМА СИТИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ПОРЪЧАНИТЕ УСЛУГИ ИЛИ ПРОДУКТИ И/ИЛИ ЗА КОМУНИКАЦИЯ С ВАС В СЛУЧАЙ НА НЕОБХОДИМОСТ.
ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ Е ДОБРОВОЛНО. КОГАТО ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА ДАДЕНА УСЛУГА ИЛИ ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА САЙТА СЕ ИЗИСКВА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ, СИНЕМА СИТИ ЯСНО ОБОЗНАЧАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ИЛИ ОПЦИОННИЯ ХАРАКТЕР НА СЪБИРАНИТЕ ДАННИ.

 

ОБРАТНО